waka waka powerOns doel: foto’s verzamelen over Langedijk als duurzame gemeente. Het onderwerp dat u fotografeert, is duidelijk duurzaam en zichtbaar Langedijks. 

U kunt tot 10 juni uw foto via e-mail insturen naar: communicatie@millenniumgemeentelangedijk.nl. De winnaar maken we bekend op 15 juni.

Indien u uw foto instuurt, geeft u Millenniumgemeente Langedijk het recht om de foto ongelimiteerd te gebruiken voor website, promotie en andere activiteiten. Dit geldt zowel voor de foto van de winnaar, als de overige foto’s die ingestuurd worden.

U kunt met deze actie een Waka-Waka power-light winnen!  De WakaWaka Power+ is een krachtige, compacte oplader en (zak)lamp op zonne-energie. Het laadt zo goed als elk type telefoon en klein elektronisch apparaat op én geeft tot wel 150 uur veilig en duurzaam licht. Tegelijkertijd gaat er met uw gewonnen Waka-Waka power+ ook  eenzelfdeWaka-Waka power+ naar Nepal.

1.2 miljard mensen in de wereld hebben geen toegang tot elektriciteit en nog eens miljoenen anderen worden dagelijks geconfronteerd met stroomuitval. De effecten van deze energie-armoede zijn enorm. Gebrek aan elektriciteit en licht veroorzaakt een sterke vermindering van de kwaliteit van leven. WakaWaka (‘helder licht’ in Swahili) ontwikkelt, produceert en verkoopt ‘high-tech low-cost’ lampen en opladers op zonne-energie. Producten die onmisbaar zijn in zowel het Westen als ontwikkelingsmarkten. Door gebruik te maken van de laatste techniek op het gebied van zonne-energie,  zijn de WakaWaka Light en WakaWaka Power echte levensredders voor mensen zonder toegang tot elektriciteit.