LANGEDIJK De Millenniumgemeente Langedijk houdt woensdagmiddag 21 mei weer een Repair Café in buurthuis de Geist. Daar bent u van 14:00 -16:00 uur welkom op de Vinkenlaan in Sint Pancras.

Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong,oud, arm of rijk; bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen.

Hebt u dus spullen die aan een kleine reparatie toe zijn of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs. Naast elektronische apparatuur zoals computers kunt u langs komen voor eenvoudige kledingreparaties.

repaircafe 16 april 2014 MR (6)

Ook  alles met een stekker is welkom!

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café.

Een financiële bijdrage als waardering voor de reparatie, kunt u in de daarvoor bestemde pot bij de uitgang doneren. Er is een mogelijkheid om, onder het genot van een kopje thee/koffie, bij te praten over allerlei andere initiatieven die door de Millenniumgemeente opgezet zijn/worden.

Wilt u kleding e.d. laten repareren, was deze dan vooraf. En neemt u uw naaimachine mee om er beter mee te kunnen werken, bel ons dan vooraf even. Dan zorgen wij dat onze instructrice aanwezig is.

Het volgende  Repair Cafe  wordt nog gepland.

meer info repaircafe.nl en dorpshuisdegeist.nl

aanmelden hulp naaimachine Tel: 06 – 428 066 09 , info @ easystitchnaaicafe.nl

 

Hulp bij de werking van de naaimachine

Hulp nodig bij de werking van de naaimachine? Meld je even aan!