Skip to content

Weggooien? Mooi niet!

Waar en wanneer

Elke vierde woensdag van de maand van 14:00 tot 16:00 in het Behouden Huis te Oudkarspel voor (elektrische) apparaten en naaiklusjes.

Kleding naaien

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn.

Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet meer hoe dat moet. Reparatiekennis verdwijnt snel. Mensen die deze praktische kennis nog wel bezitten, worden door de maatschappij niet altijd even hoog gewaardeerd en staan vaak zelfs ongewild aan de kant.

Hun ervaring wordt niet of nauwelijks benut. Het Repair Café brengt daar verandering in!

Onze gepassioneeerde en zeer technische vrijwilligers helpen u om uw broodrooster, koffiezetapparaat of bijvoorbeeld een spijkerbroek te repareren.

De reparaties worden gratis uitgevoerd, maar een bijdrage in de fooienpot wordt zeer gewaardeerd!

Repair Café nieuws

Woensdag 25 september weer Repair Café in Oudkarspel

8 september 2019

Woensdag 25 september weer Repair Café in Oudkarspel Na een korte onderbreking tijdens de zomerweken, gaat eind deze maand het Repair Café weer van start. Voorlopig beperken we ons tot de locatie in Oudkarspel. Op woensdag 25 september zit het team weer klaar in Het Behouden Huis. In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook…

Lees meer

Repair Café voor U aan het werk!

1 april 2019

Als Repair Café  richten we ons op een breed publiek. Jong,oud, arm of rijk; bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen. Hebt u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs. Naast elektronische apparatuur zoals…

Lees meer
Scroll To Top