Kom ook helpen tijdens de Clean-Up Day op 30 mei!

Hoe schoon is jouw straat, het grasveldje bij jou om de hoek of de berm langs het fietspad op weg naar school? Ligt er veel zwerfafval en heb je genoeg van die rommel? Doe dan op 30 mei mee met één van de ‘Clean-Up Day Walks’!

Langedijk4GlobalGoals organiseert samen met FAIR-NU en El Kombi Sup deze ‘afvalwandelingen’, waarbij tijdens drie wandelingen kriskras door de gemeente zwerfafval wordt opgeruimd. Voor de gezelligheid, voor het milieu of voor jouw buurt: wat je motivatie ook is, je bent van harte welkom om mee te doen!

Start en aanmelden

De wandeling start om 10:30, 12:15 of 14:00 bij FAIR-NU aan de Dorpsstraat 589 en duurt zo’n 45 minuten. Daarna wordt de ‘Buit’ gewogen, gesorteerd en omgetoverd in een mooi kunstwerk. Aanmelden kan via de onderstaande knop. Voor knijpers, afvalzakken etc. wordt gezorgd. Er kunnen ongeveer 15 mensen mee per wandeling, wees er dus snel bij! Voor de veiligheid moeten kinderen tot 15 jaar begeleid worden door een volwassene en eelname is op eigen risico.

Tijdens deze dag wordt op de zolder bij FAIR-NU op geregelde tijden een film vertoond over zwerfafval en kun je in de winkel op zoek naar cadeaus van gerecycled materiaal en vindt je er allerlei informatie over zwerfafval en wat je er aan kunt doen. Tot ziens tijdens Clean-Up-Day!

Klaar om mee te doen?

Meld je vandaag nog aan!