DuurSaam tuinieren foto Vera VrijburgOp zaterdag 21 februari a.s. om 11.00 uur organiseren wij een informatiebijeenkomst over zelf biologisch eten verbouwen in Langedijk in het gebouw van Stichting Veldzorg. Vanaf januari 2015 kunt u uw eigen biologische groente en aardappelen verbouwen bij tuinderij bioLogisch duurSaam. De tuinderij ligt in het Landschapsreservaat Oosterdel, de parel van Langedijk en uniek in Europa.

De organisatie van de bijeenkomst ligt in handen van Stichting Veldzorg Oosterdel samen met het Millenniumgemeente Langedijk (werkgroep Duurzaamheid).

Het uitgangspunt van bioLogisch duurSaam is het samen aan de slag voor een eerlijk en heerlijk biologisch product. Al het land voldoet aan de eisen die de controle instantie van de biologische landbouw (Skal) stelt. BioLogisch duurSaam geeft de inwoners van Langedijk nu de mogelijkheid om op een aantal eilanden eigen biologische groente en aardappelen te verbouwen. Voor meer info zie www.oosterdel.nl

Wilt u meedoen?

Dat kan. U kunt zelf of samen met familie, buren, vrienden, uw groente verbouwen, zo nu en dan een handje meehelpen of u neemt producten af die duurSaam voor u verbouwt. Er zijn meerdere mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. Natuurlijk hoeft u het niet alleen te doen, duurSaam en Veldzorg gaan u hierbij helpen.

Komt u op  21 februari naar de informatiebijeenkomst? Gaarne aanmelden via Gerard Langedijk, email: gejala@quicknet.nl met uw naam en telefoonnummer.

Wij nodigen u bij deze van harte uit aanwezig te zijn!

Wilt u uw vrienden laten weten dat u 21 februari naar de Kickoff gaat, kunt u natuurlijk ook via Facebook dit mooie initiatief verspreiden:  21 februari Kickoff DuurSaam