Wereldwinkel Fair Nu was al de leukste cadeau- en foodwinkel van Langedijk met een uitgebreid assortiment (h) eerlijke fairtrade-producten. Na de verbouwing richt de winkel zich voortaan ook op duurzame, lokale, sociale en biologische goederen. Ook is er een (gratis) WiFi-verbinding. Daarmee wordt winkelen bij Fair Nu nog leuker!

Afgelopen weken is het interieur van de winkel aan de Dorpstraat in Noord-Scharwoude verbouwd. Tevens is het assortiment uitgebreid. Naast de bekende fairtrade-producten worden er voortaan veel meer verantwoorde spullen verkocht. Zo is het aanbod uitgebreid met diverse lokale producten. Daarmee draagt de klant bij aan een duurzame samenleving.

Feestelijke opening op 10 mei om 12:00

Het ruimere aanbod en de nieuwe uitstraling zijn reden voor een feestelijke opening. Die vindt plaats op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag). Bij besteding van minimaal tien euro ontvangt elke klant die dag een leuke, lokale verrassing. Bij Fair Nu vind je de leukste, meest originele en verantwoorde cadeautjes van Langedijk. Daarmee doe je niet alleen jezelf, je vrienden, bekenden, familie of relaties een plezier, maar draag je ook bij aan een betere samenleving. Dat kan uiteraard als klant, maar ook als vrijwilliger. Kom op 10 mei langs, maak kennis met onze producten en geef je eventueel op als vrijwilliger!

opening fair-nu